maandag, augustus 26

PURA

Dit project is voor Popup Restaurant PURA Alkmaar. A.s. woensdag 28 augustus staat er weer een gedekte tafel klaar voor de gasten van PURA.

Popup Restaurant PURA gaat i.s.m. biologische groenten kwekerij en zorgboerderij Astresia in Heerhugowaard een heerlijk menu bereiden. Vrijwel alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong, liefst van lokale leveranciers. Dan mag je je met recht PURA noemen.

Voor de aankleding van dit mooie concept heb ik twee stempels gemaakt. Een biet en een 'logo'stempel. Allebei met de hand uitgesneden en passen daarom erg goed bij PURA.
Hierboven zie je een paar leuke ideeën hoe je zo'n stempel kunt gebruiken. Van kraft papieren zakjes kun je gemakkelijk een servet/bestek envelop maken. Ook kraft inpakpapier of kaftpapier is super om op te stempelen. Met de 'biet' als illustratie maak je clips voor aan de menukaart of gastenboek. Gewoon van karton en een klein houten wasknijpertje eraan. Ook leuk als 'broche' voor je gasten. Ik hoop dat deze foto's een mooie inspiratie mogen zijn voor iedereen die graag kookt en er iets speciaal van wil maken.Misschien zijn deze stempels ook een mooie inspiratie:
'Het kaasplankje' en herfstthema
Kerstwens op een papieren broodzakje
Artisjok stempel
Koffiethema
ECHT Alkmaar
Vijgen

PURA heeft de logo stempel op deze manier gebruikt in hun presentatie. 
Helemaal super!!!4 opmerkingen:

Moon zei

Mooie stempels! Love de biet!

S t e f a n i e zei

Jaaaa, zeer geslaagd Jess! Love it.

Decreazusjes zei

Wauw wat een mooie stempels maak je, echt prachtig! De creazusjes volgen je en komen weldra nog eens piepen!

Jes Brabers zei

Dank jullie wel!!! Het was een heerlijk project.
The 'biet' goes on.