woensdag, juli 2

Best Kept Secret

BKS 2014

Vrijdag 20 juni t/m zondag 22 juni stonden we met onze vrolijke stempels op het festival Best Kept Secret in Hilvarenbeek. Een uniek festival in alle opzichten. Goede muziek, fijn publiek en enorm goed eten en drinken. Ook het weer zat erg mee.

In de aanloop naar dit festival was er veel te doen. Veel custom stempels en tussen de bedrijven door flink de voorraad aanvullen. Vrijdag ochtend stonden Merel en ik de spullen in te laden en vertrokken we richting Hilvarenbeek.

We stonden met onze minitent op de crew camping. Na een nachtje bleek de tent toch net te kort om je benen in te strekken, maar de luchtbedden sliepen goed.
Even al het zand weg kunnen spoelen onder de douche, in het zonnetje een ontbijt gemaakt en weer op naar het festival terrein voor een nieuwe dag Etsy markt!

Met goed zicht op het hoofdpodium hadden we een erg goede plaats binnen de Etsy markt. Vooral tijdens de avonduren was het genieten. Samen met 14 andere verkopers hebben we een mooie en afwisselende markt neergezet. Van kleding en sieraden tot tijdelijke tattoos en natuurlijk stempels. Allemaal handgemaakt of vintage spullen met een verhaal.
Hieronder nog wat leuke foto's om de sfeer te kunnen proevenDe Etsy markt onder de bomenTrots op mijn shop en producten
Een kijkje bij mijn overburen Broesj en Kimslittemonsters
Merel, super bedankt voor je hulp!
Het was super gezellig.Even een cappuccino tussendoor. Heerlijk!
En weer fris en fruitig aan de start!


Merel is druk aan het stempelen. 
De visitekaartjes gingen er flink doorheen.
1 opmerking:

S t e f a n i e zei

Dat ziet er gezellig uit! Groetjes Stefanie